Ми вміємо бути гостинними

Кабінет Скарб Ничка

Крем-брюле

Класичний рецепт неймовірно ніжного французького десерту - крем-брюле

Приготування:

1.Вершки вилийте в сотейник, додайте ванільний екстракт або ванільний цукор і підігрійте, але ні в якому разі не кип'ятіть, як тільки побачите бульбашки - знімайте з вогню.

2.Відокремте жовтки від білків. Жовтки збийте з цукром за допомогою міксера, поки маса не побіліє

3.Продовжуючи інтенсивно перемішувати жовтки вінчиком, влийте гарячі вершки тоненькою цівкою.

4.Процідіть масу через сито, це допоможе уникнути грудочок

5.Розлийте крем по формах, залишаючи приблизно сантиметр до країв. Якщо на поверхні утворилася піна - її потрібно зняти.

6.Поставте формочки на протвень з водою так, щоб вода доходила до середини формочок. І відправте у попередньо розігріту духовку до 150 ° С на 50 хвилин.

7.Витягніть формочки і дайте охолонути, поставте на ніч у холодильник, щоб маса загусла.

8.Перед подачею посипте поверхню крем-брюле цукром (1-2 ст.л цукру) і розтопіть цукор за допомогою пальника.

Подавайте крем-брюле прикрасивши свіжими ягодами і листочками м'яти!

Смачного!

Наші вакансії

Співпрацюйте із нами

Всі вакансії
Корпоративна
газета

оновлюємось раз на рік

Завантажити PDF

Ми вміємо бути гостинними

Центр підтримки покупців0 800 503 506