Ми вміємо бути гостинними

Кабінет Скарб Ничка

Імбирне печиво

А до Нового року вже менше місяця!

Ну що? Спробуємо себе в кулінарному мистецтві?) Якщо ви ще ніколи не готували імбирні зірочки та чоловічків – то саме час! Щоб до свят пряники були смачними та віртуозно розмальованими ;)

Інгредієнти:
Яйце куряче 1 штука
Цукор 100 г
Мед 1,5 столові ложки
Борошно пшеничне 350 г
Мигдаль 100 г
Масло вершкове 100 г
Мелений імбир 1 чайна ложка
Кориця мелена 3 чайні ложки
Перець чорний мелений дрібка
Сода гашене 1 чайна ложка
Мелена гвоздика на кінчику ножа
Сік апельсиновий 100 мл

1. Яйце збити з 90-100 грамами цукру. Коли побіліє, додати 50-100 мл апельсинового соку + 1,5 ложки меду.
2. 100 грам мигдалю в блендері перемолоти в борошно. Змішати з 350 грамами борошна, 100 грамами вершкового масла (кімнатної температури), і всіма спеціями. Гвоздику та перець краще купувати не мелені і перемолоти в ступці. Змішати все з яєчно-медової масою.
3. Додати соду, гашену лимонним соком.
4. Тісто вимісити і залишити в пакеті години на 3.
5. Тонко розкачати тісто і вирізати пряники (з використанням спеціальних форм або можна з картону вирізати будь-які форми і вирізати їх з тіста не гострим ножем).
6. Випікати при 180 градусах близько 10 хвилин.
7. Готові пряники розписати глазур'ю: на 1 білок приблизно 1-1,5 склянки цукрової пудри. Збити до стану густої сметани, додати трохи лимонного соку. Натуральні барвники для глазурі: жовтий - шафран, ліловий - чорничний сік, рожевий - сік сирого буряка.

Наші вакансії

Співпрацюйте із нами

Всі вакансії
Корпоративна
газета

оновлюємось раз на рік

Завантажити PDF

Ми вміємо бути гостинними

Центр підтримки покупців0 800 503 506