Ми вміємо бути гостинними

Кабінет Скарб Ничка

Запечена риба з овочами

 

Легка, смачна та дієтична страва до столу – чогось такого хочеться сьогодні, правда? Тож готуєм неймовірну рибу, запечену з овочами.

Інгредієнти:
Філе риби 400 г
Картопля 400 г
Помідори 3 штуки
Майонез за смаком
Сир 100 г
Олія соняшникова 50 г
Сіль за смаком
Спеції за смаком
Цибуля 2 штуки
Морква 2 штуки
Зелень за смаком
 
Час приготування: 1 година.
1. Помиту і очищену картоплю наріжте кружальцями, покладіть на дно форми для запікання або дека. Філе риби поріжте на свій смак, але не дуже дрібно, і викладіть поверх картоплі.
2. Моркву, натерту на крупній тертці, обсмажте разом з дрібно нашинкованою цибулею, потім додайте дрібно порізану зелень. Отриману суміш злегка остудіть і викладіть рівномірно на рибу. Поріжте кружальцями помідори і викладіть поверх овочів. Полийте майонезом і посипте тертим сиром.
3. Розігрійте духовку до 180 градусів. Запікайте до готовності, близько 40 хвилин.

Наші вакансії

Співпрацюйте із нами

Всі вакансії
Корпоративна
газета

оновлюємось раз на рік

Завантажити PDF

Ми вміємо бути гостинними

Центр підтримки покупців0 800 503 506