Ми вміємо бути гостинними

Кабінет Скарб Ничка

Рататуй

Якщо назва Рататуй у вас викликає асоціації лише з мультфільмом, це потрібно терміново виправляти! Адже Рататуй – це проста у приготуванні але дуже смачна і, що не менш важливо – корисна страва!

Приготування:

1.Почнемо з соуса: дрібно наріжте одну цибулину і часник та підсмажте їх  на олії до золотистого кольору. Подрібніть моркву та болгарський перець (за допомогою ножа чи блендера). Додайте у сковороду до цибулі та смажте все разом ще протягом 5 хвилин

2. Перемельте у блендері два помідори та додайте до інших овочів. Як тільки вони пустять сік, тушкуйте ще близько 10 хвилин

3. Також додайте в соус порізаний базилік, лавровий лист, сіль та перець. Зніміть сковороду з вогню і накрийте кришкою. Соус готовий.

4. Наріжте баклажани кружечками і залийте їх підсоленою водою. Також наріжте кружальцями цибулю, кабачки та помідори і злегка посипте сіллю.

5. Розділіть соус навпіл і покладіть одну половину на дно форми для випікання. Послідовно викладіть овочі: кільце баклажана, помідора, кабачка, знову баклажан і так далі, поки не заповниться вся форма. Зрідка перекладаючи кільцями цибулі для насиченого аромату.

6. Після цього викладіть другу частину соусу на овочі. Та поставте Рататуй у попередньо розігріту до 180-200 градусів духовку на 30-40 хв.

Подавайте Рататуй до столу в теплому вигляді, як самостійну страву або як гарнір до м'яса. Смачного!

Наші вакансії

Співпрацюйте із нами

Всі вакансії
Корпоративна
газета

оновлюємось раз на рік

Завантажити PDF

Ми вміємо бути гостинними

Центр підтримки покупців0 800 503 506