Ми вміємо бути гостинними

Кабінет Скарб Ничка

Брауні

 

Cьогодні разом з Гостинний Дім навчимося готувати один із найпопулярніших у світі десертів - вишуканий шоколадний Брауні.

 

Інгредієнти для приготування 6 порцій:

 

- темний шоколад - 100 г

- масло вершкове -180 г

- цукор коричневий - 200 г

- яйце куряче - 4 штуки

- борошно пшеничне -100 г

- горіхи волоські – 100 г

 

Час приготування - 40 хвилин

 

Шоколад розламати на шматочки і разом з вершковим маслом розтопити на водяній бані , весь час помішувати лопаткою або дерев'яною ложкою. Одержаний густий шоколадний соус зняти з водяної бані і залишити охолонути.

Тим часом перемішати яйця зі ста грамами коричневого цукру (яйця розбити в окрему миску і збивати , поступово додаючи цукор).

Гострим ножем на дошці подрібнити волоські горіхи. Попередньо їх можна підсмажити на сухій сковороді до появи аромату , але це необов'язково .

У вже охолоджений розтоплений з вершковим маслом шоколад додати цукор, що залишився, потім борошно і подрібнені горіхи, все це добре перемішати вінчиком . Повільно вливати цукрово - яєчну суміш ретельно змішуючи з шоколадною масою. Колір тіста має бути рівномірним.

Розігріти духовку до 200 градусів. На дно форми постелити аркуш паперу для випічки. Перелити тісто у форму. Відправити в духовку і випікати двадцять п'ять - тридцять хвилин до появи цукрової скоринки. Готовий пиріг витягнути з духовки і дати йому охолонути.

Подавати Брауні можна посипавши зверху цукровою пудрою або розкласти шматочки по тарілках і прикрасити кожну порцію кулькою ванільного морозива або улюбленими ягодами.

Смачного:)

Наші вакансії

Співпрацюйте із нами

Всі вакансії
Корпоративна
газета

оновлюємось раз на рік

Завантажити PDF

Ми вміємо бути гостинними

Центр підтримки покупців0 800 503 506