Ми вміємо бути гостинними

Кабінет Скарб Ничка

Французький яблучний пиріг “Тарт татен”

Коли маєте натхнення до смачної випічки – долучайте до неї усю родину :)  Приготуйте французький яблучний пиріг “Тарт татен” - смакота!
Інгредієнти:
- Яблуко 3 штуки
- Листкове тісто 250 г
- Цукор 150 г
- Масло вершкове 50 г
 Час приготування: 1 година.
1.  Поставити на середній вогонь сотейник або велику миску, налити 40 мл  води і додавати цукор невеликими порціями, безперервно помішуючи  вінчиком, щоб не пригорав. Карамель повинна вийти насичено-коричневого  кольору.
2. Деко вистелити пекарським папером, вилити на нього гарячу  карамель і дати розтектися по всьому листку, піднімаючи його за краї.  Залишити хвилин на десять, до застигання, а потім ножем роздрібнити  пластину на дрібні осколки. Засипати їх в чотири рясно змащені маслом  силіконові форми - так, щоб повністю закрити дно.
3. Яблука очистити,  видалити серцевину. Одне розрізати навпіл, а кожну половинку - на  скибочки товщиною 2 мм. Покрити карамель у всіх формах шаром яблучних  скибочок. Решту два яблука нарізати кубиками приблизно по 1,5 см і  заповнити ними форми - з гіркою, при запіканні обсяг зменшиться.
4.  Яблука з карамеллю на дванадцять хвилин поставити в духовку, розігріту  до 180 градусів. Розкачати пласт тіста до товщини 2-3 мм і вирізати кола  діаметром на 1,5 см більше форм, а потім накрити кожну форму колом  тіста і ложкою заправити його краї всередину. Запікати ще двадцять  хвилин при тій же температурі.
5. Вийняти Тарт з духовки, перевернути  на тарілку тістом вниз, дати страві пару хвилин охолонути і акуратно  зняти форми, щоб не пошкодити яблука. Змастити низ кожного міні-пирога  невеликою кількістю вершкового масла - для блиску.

Наші вакансії

Співпрацюйте із нами

Всі вакансії
Корпоративна
газета

оновлюємось раз на рік

Завантажити PDF

Ми вміємо бути гостинними

Центр підтримки покупців0 800 503 506