Ми вміємо бути гостинними

Кабінет Скарб Ничка

Фрітата

Фрітата (італійський омлет) – це ідеальний середземноморський сніданок з насиченим смаком.

Приготування:
1. Розігрійте сковороду та дрібно наріжте і обсмажте часник на соняшниковій олії
2. Промийте шпинат холодною водою та додайте до часнику. Тушкуйте протягом 10 хв.
3. Збийте вінчиком яйця разом з молоком, посоліть і поперчіть.
4. Злегка помішуючи, додайте подрібнену фету, нарізані листя базиліку та шпинат до яєчної суміші.
5. Змастіть форму для випікання олією та вилийте у неї готову суміш. Викладіть цілі помідори черрі.
6. Випікайте в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці до золотистого кольору.

Смачного!

Наші вакансії

Співпрацюйте із нами

Всі вакансії
Корпоративна
газета

оновлюємось раз на рік

Завантажити PDF

Ми вміємо бути гостинними

Центр підтримки покупців0 800 503 506