Ми вміємо бути гостинними

Кабінет Скарб Ничка

Що з чим їдять

Кожна господиня повинна знати які спеції з якими продуктами гармоніюють найкраще. Адже часто саме правильна комбінація приправ робить страви такими апетитними та ароматними. Куховарство з додаванням приправ це ціла наука, навіть мистецтво. Кожна спеція має свій неповторний смак та аромат, саме завдяки чому народжуються рецепти.

 

 

Для мяса: Червоний, чорний, духм’яний перець, гвоздика, майоран, кмин, куркума, цибуля, орегано.

Для птиці: кмин, майоран, розмарин, шавлія, чебрець, базилік.

Для риби: лавровий лист, білий перець, імбир, духм’яний перець, лук, коріандр, перець чилі, гірчиця, кріп, кмин.

Для гриля: червоний перець, духм’яний перець, кардамон, кмин, майоран, мускатний горіх, імбир, перець чилі.

Для рагу: червоний перець, імбир, куркума, коріандр, гірчиця, кардамон, кмин, чорний перець, духм’яний перець, мускатний горіх, гвоздика.

Для капусти: коріандр, фенхель, тмин, насіння чорної гірчиці.

Для картоплі: коріандр, куркума, асафетида.

Для бобових: асафетида, імбир, перець, коріандр, лавандова м’ята.

Для фруктів, соків, компотів: кориця, гвоздика, імбир, бадьян, кардамон.

Для паштетів: білий перець, кориця, імбир, лавровий лист, гвоздика, кориця, бадьян, імбир, кардамон.

Для випічки: гвоздика, кориця, бадьян, імбир, кардамон, духм’яний перець, апельсинова цедра, аніс, кунжут, мак, ваніль.

Для гарячого молока: кориця, кардамон, шафран.

Наші вакансії

Співпрацюйте із нами

Всі вакансії
Корпоративна
газета

оновлюємось раз на рік

Завантажити PDF

Ми вміємо бути гостинними

Центр підтримки покупців0 800 503 506